Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prins William naar militaire academie

Shownieuws

Prins William moet zich zondag melden bij de militaire academie Sandhurst. Naar verwachting vergezelt prins Charles zijn zoon naar de prestigieuze academie.

(Novum/AP) - Prins William moet zich zondag melden bij de militaire academie Sandhurst. De Britse prins begint dan aan de officiersopleiding die zijn broertje Harry ook volgt. Naar verwachting vergezelt de vader van William, prins Charles, zijn zoon naar de prestigieuze academie om hem daar vervolgens aan het strenge regime van de militaire school over te dragen.

De 23-jarige William, die eerder geografie en kunstgeschiedenis studeerde, gaf volgens de website royalarchive zaterdag een afscheidsfeestje in de Kilo Bar in Londen. Ongeveer honderd vrienden van de prins waren naar de exclusieve nachtclub gekomen om hun maatje succes te wensen. William had de gehele kelder van de club afgehuurd en betaalde alle hapjes en drankjes voor zijn gasten. Om 03.00 uur gingen de laatste feestgangers naar huis.

Eerder deze week nam de oudste zoon van Prins Charles en na zijn vader tweede in de lijn van troonopvolging, zijn vriendin Kate Middleton mee op een skitripje naar het Zwitserse Klosters. De Britse krant The Sun legde de twee vast op de gevoelige plaat en publiceerde de eerste foto's waarop Kate en William zoenend te zien zijn. Het is de prins de komende vijf weken niet toegestaan om zijn vriendin te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen