Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Villa Simpson en Lachey te koop

Shownieuws

De villa van Jessica Simpson en Nick Lachey met onder meer vijf slaapkamers en een studio staat te koop voor 3.75 miljoen dollar.

De villa van Jessica Simpson en Nick Lachey in het Californische stadje Calabasas staat te koop voor 3.75 miljoen dollar (ruim 3 miljoen euro). Volgens het Amerikaanse tijdschrift People Magazine staat het huis dat vijf slaapkamers, een muziekstudio, een bioscoopje en een groot zwembad telt, op de verkooplijst van Sotheby's International.

Nadat de twee in november bekendmaakten dat ze gaan scheiden, is Lachey in de echtelijke woning gebleven. Jessica trok bij haar ouders in. Eerder maakte het tijdschrift bekend dat Simpson een huis voor zichzelf heeft gekocht. Voor drie miljoen dollar (bijna 2,5 miljoen euro) zou ze de nieuwe eigenaar van een huis in Beverly Hills zijn geworden.

De 25-jarige zangeres en actrice en haar 32-jarige ex zijn drie jaar getrouwd geweest. Het publiek heeft ook mee mogen genieten van het wel en wee van het koppel toen ze de hoofdpersonen waren in hun eigen realityshow 'Newlyweds: Nick & Jessica'. De serie is grotendeels opgenomen in de Californische villa, die nu te koop staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen