Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jacko in geldnood'

Shownieuws

Michael Jackson lijkt in geldnood te zitten. Personeel van de superster wacht in spanning op de maandelijkse betaling, schrijft de website van FOX News.

Michael Jackson lijkt in geldnood te zitten. Een dierenverzorger op de ranch van de zanger sleept Jackson voor de rechter omdat hij niet is betaald. Ook andere bronnen maken melding van onbetaalde rekeningen.

Jackson wordt aangeklaagd door de dierenarts die exotische dieren verzorgt op 'Neverland', de ranch van de zanger in de Verenigde Staten. Jackson, die sinds juni niet meer op de ranch is geweest, heeft volgens dierenarts Martin Dinnes de rekeningen niet betaald. Dinnes meent dat de zanger hem meer dan 91 duizend dollar (ruim 75 duizend euro) schuldig is.

Personeel van de superster wacht in spanning op de maandelijkse betaling, schrijft de website van FOX News. Op 23 december kreeg Jacksons personeel vier weken achterstallig loon uitbetaald, vertelden bronnen aan FOX. De 'King of pop' woont tegenwoordig in de Golfstaat Bahrein, maar op 'Neverland' werken nog steeds ongeveer vijftig mensen. Onder hen zijn dierenverzorgers, dienstmeiden, koks en administrateurs.

Donderdag zou Jackson zijn personeel wéér hebben teleurgesteld. Volgens FOX kwam hij opnieuw de maandbetaling niet na. "Jacko viert feest in Bahrein, maar de staf op Neverland lijdt", schrijft FOX-columnist Roger Friedman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen