Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ms Dynamite beschuldigd van mishandeling

Shownieuws

De Britse zangeres Ms Dynamite wordt beschuldigd van mishandeling van een politieagenten en het verstoren van de openbare orde. Ze werd vrijdag gearresteerd.

De Britse zangeres Ms Dynamite wordt beschuldigd van mishandeling van een politieagente en verstoring van de openbare orde. De zangeres werd vrijdag gearresteerd nadat ze met haar broer en een vriendin in een nachtclub in Londen was uitgeweest. Dit meldt Reuters zaterdag.

De politie zou gezien hebben dat Ms Dynamite, wiens echte naam Naomi McLean-Daley is, tegen de deur van de nachtclub stond te trappen. Toen ze hiervoor vervolgens werd gearresteerd zou ze de agente die haar ondervraagde in het gezicht hebben gestompt. Ook haar broer en de vriendin werden opgepakt. Het trio moet vrijdag voor de rechter verschijnen.

Ms Dynamite debuteerde in 2002 met het nummer 'It takes more' van het album 'A little deeper'. Na minder dan een jaar laste de zangeres een pauze in om meer tijd te besteden aan haar zoon Shavaar. In 2005 stond McLean-Daley voor het eerst weer op het podium tijdens Live 8 in Londen. Ook kwam in dat jaar haar tweede album 'Judgement days' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen