Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lynne Spears is dol op Kevin Federline

Shownieuws

Lynne Spears, de moeder van Britney, voelt zich erg verbonden met Kevin Federline. Ook meent Lynne dat de man van haar dochter een 'liefhebbende vader' is.

Lynne Spears, de moeder van Britney Spears, voelt zich erg verbonden met Kevin Federline. Lynne meent dat de man van haar dochter een 'liefhebbende vader' is. "Ook hij verschoont de luiers", zei de moeder van de popster vrijdag in het Amerikaanse televisieprogramma 'Access Hollywood'. Deze uitspraken druisen in tegen eerdere geruchten dat Lynne Spears Federline haat vanuit de grond van haar hart.

Volgens verschillende tijdschriften botert het niet meer zo tussen Britney en haar man. Zo zou de zangeres haar wederhelft het huis uitgezet hebben omdat ze het aanhoudende gefeest van Kevin meer dan zat is. Federline zei donderdag in de radioshow van Ryan Seacrest dat het allemaal onzin is. "Sinds ik met Britney ben, ben ik drie keer alleen uit geweest", vertelde hij. Ook de op handen zijnde scheiding is volgens Kevin uit de lucht gegrepen. "Er is nooit over gepraat. In ieder geval niet in mijn leven."

Britney Spears trouwde in september 2004 met Kevin Federline en een jaar later mocht het stel hun eerste nakomeling verwelkomen. Het jongetje heeft van de ouders de naam Sean Preston meegekregen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen