Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyonce wacht nog even met tweede soloalbum

Shownieuws

Zangeres en actrice Beyonce Knowles begint niet met het werken aan een tweede soloalbum totdat de opnamen van haar nieuwste film 'Dreamgirls' afgelopen zijn.

Geruchten dat Beyonce Knowles in mei de studio in zou duiken om een tweede soloalbum op te nemen, zijn door de zangeres ontkend. "Ik ga niet beginnen met het schrijven van een nieuw album totdat ik klaar ben met het opnemen van 'Dreamgirls'", zegt de zangeres tegen Billboard. De zangeres en actrice wil zich voor 'de volle honderd procent' geven voor deze film, waarvan de opnamen nog gaande zijn in mei.

De film is een remake van de gelijknamige Broadway-musical over de drie soulzangeressen Effie White, Deena Jones en Lorrell Robinson die zichzelf The Dreamettes noemen. Ze reizen van Chicago naar New York, waar ze grote sterren worden. Het sterrendom is Beyonce niet vreemd, van haar debuutalbum als soloartiest 'Dangerously in love' verkocht ze alleen al in de Verenigde Staten meer dan 4,2 miljoen exemplaren.

Ook samen met Kelly Rowland en Michelle Williams was Knowles succesvol. Het trio vormde tot september vorig jaar de populaire meidengroep Destiny's Child, die meerdere hits scoorde met nummers als 'Survivor', 'Bills bills bills' en 'Girl'. Rowland is wel begonnen aan een tweede soloalbum, waar haar oud-Destiny's Child-collega's ook aan meehelpen. Williams helpt met schrijven en Knowles wordt geraadpleegd als adviseur.

Beyonce liet niet weten wanneer ze wel de pen ter hand neemt om het album te schrijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen