Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss voorlopig uit handen van politie

Shownieuws

Supermodel Kate Moss meldt zich voorlopig niet bij de Britse politie. Dat schrijft een Britse krant op basis van een anonieme medewerker van het model.

Supermodel Kate Moss meldt zich voorlopig niet bij de Britse politie. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail op basis van de verklaring van een anonieme medewerker van het model. De politie heeft Moss gevraagd terug te komen naar Groot-Brittannië om vragen over haar cocaïnegebruik te beantwoorden. De 31-jarige Britse werkt momenteel in de Verenigde Staten.

Volgens de bron heeft Moss het druk met fotosessies die zij moet afronden. Als de politie haar wil dwingen naar Groot-Brittannië te komen, moet zij maar met de advocaten van Moss spreken, zegt de bron. De assistent heeft kritiek op uitspraken van de politie in de pers.

Moss is door foto's waarop zij cocaïne zou hebben gebruikt haar contracten met H&M, Burberry en Chanel kwijtgeraakt. De beelden zijn afkomstig van een video-opname. Ze werden in september gepubliceerd in het dagblad Daily Mirror. De video is gemaakt in de Londense muziekstudio van Moss' toenmalige vriend, zanger Pete Doherty.

De Britse politie doet onderzoek naar dealers die drugs verstrekken aan beroemdheden. Het management van Moss heeft geen commentaar op het verzoek van de politie gegeven. De politie is niet van plan agenten naar Amerika te sturen of Moss te laten uitleveren. Wel zijn er contacten met de vertegenwoordigers van het supermodel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen