Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy: naamsveranderingen waren grap

Shownieuws

Sean 'Diddy' Combs noemt de naamsveranderingen die hij heeft ondergaan een 'grapje'. Hij zegt dat er ook geen naamsveranderingen meer op de agenda staan.

Rapper Sean 'Diddy' Combs noemt de naamsveranderingen die hij de afgelopen jaren heeft ondergaan een 'grapje'. Dit meldt de website Contactmusic. Combs zegt dat hij geen volgende naamsveranderingen meer heeft gepland. "Het veranderen van mijn naam was gewoon een grapje, en je weet nooit hoe serieus anderen dit opvatten. Je mag me eigenlijk noemen bij al mijn namen, het maakt me niet uit, ze passen allemaal bij me."

De laatste naamsverandering onderging Combs in augustus. Toen werd 'P. Diddy' veranderd in 'Diddy'. Hij verwijderde de P omdat hij persoonlijker wilde overkomen, zei hij toen. Eerder liet Sean zichzelf Puff Daddy en Puffy noemen.

De 36-jarige rapper heeft een eigen platenlabel, Bad Boy Records, en leidt een kledingbedrijf, Sean John. Ook speelde Combs bijrollen in films, onder meer in 'Monster's ball'. Vorig jaar maakte hij zijn debuut op Broadway in het toneelstuk 'A raisin in the sun'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen