Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christian Bale slecht in audities

Shownieuws

De Britse acteur Christian Bale heeft zijn rollen niet te danken aan de kwaliteit van zijn audities. "Ik ben echt verschrikkelijk in het doen van audities."

De Britse acteur Christian Bale heeft zijn rollen niet te danken aan de kwaliteit van zijn audities. "Ik ben echt verschrikkelijk in het doen van audities. Ik heb echt het gevoel nodig dat ik de rol door en door moet kennen om hem te kunnen spelen. Het is me verteld dat ik rollen krijg door wat ik zeg tijdens audities, niet door de auditie zelf", vertelt Bale in een interview met de website Latino Review.

De 31-jarige Bale speelde de rol van Batman in de vijfde film over deze superheld, die eerder dit jaar in de bioscopen te zien was. Hij heeft ook getekend voor het zesde deel. De Brit is verder te zien in films als 'American psycho', waarin hij seriemoordenaar Patrick Bateman vertolkte, en 'The machinist'. Voor deze laatste film viel hij naar verluidt bijna dertig kilo af.

Op 23 maart gaat de nieuwste film van Bale in première in Nederland, 'The new world'. Deze film is gebaseerd op het verhaal van de Indiaanse Pocahontas en de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith in het Amerika van rond 1600. Bale speelt de rol van John Rolfe, een eigenaar van een tabaksplantage.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen