Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roos van Roosbeef wint Grote Prijs van Nederland

Shownieuws

Zangeres Roos van de band Roosbeef heeft in de Melkweg in Amsterdam de Grote Prijs van Nederland in de wacht gesleept in de categorie singer/songwriter.

Zangeres Roos Rebergen van de band Roosbeef heeft zaterdag in de Amsterdamse Melkweg de Grote Prijs van Nederland in de wacht gesleept in de categorie singer/songwriter. De zangeres uit Duiven bezorgde de jury 'kippenvel' met haar stem. Roos liet Impossible situations, Rik van den Bosch en Phinx achter zich.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van vijfduizend euro, 750 exemplaren van een promotiesingle, optredens in verschillende zalen en een georganiseerde albumpresentatie. Het is de tweede prijs op rij voor Roos. Op 15 december won ze met haar band de 3FM BuzZ Award. De band Impossible Situations, die de publieksprijs in ontvangst mocht nemen, kreeg een geldbedrag mee naar huis van duizend euro.

De verschillende categorieën van de Grote Prijs van Nederland waren verspreid over drie dagen. Donderdag won Silence is Sexy in de categorie pop/rock en Jawat mocht vrijdag de prijs in ontvangst nemen voor beste hiphop/R'n'B.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen