Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin Evers nog vijf jaar bij Radio 538

Shownieuws

Edwin Evers heeft voor vijf jaar bijgetekend bij Radio 538. De dj zorgt elke ochtend voor 'wakker wordend Nederland' met zijn programma 'Evers staat op'.

Edwin Evers heeft voor vijf jaar bijgetekend als dj bij Radio 538. Evers zorgt met zijn programma 'Evers staat op' elke ochtend voor 'wakker wordend Nederland thuis of in de auto'. Daarbij wordt hij vergezeld van zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. De show is goed voor een gemiddeld aantal luisteraars van 1,3 miljoen. "Ik heb het al vijf jaar onwijs naar mijn zin bij 538 en plak er daarom nog zeker vijf jaar bij aan", zegt Evers in een verklaring.

De dj staat bekend om zijn 'typetjes'. Zo persifleert hij Frans Bauer, Rob de tuinman, Martin Gaus en Frank en Ronald de Boer. Een andere trekpleister in zijn show zijn de onthullingen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. Elke vrijdag is er livemuziek en blikt Peter Heerschop terug op de week in zijn column 'Lieve Marianne'. Evers is van maandag tot en met zaterdag op de zender te horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen