Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matt Damon in het geheim getrouwd

Shownieuws

Matt Damon en zijn vriendin Luciana Bozan zijn vrijdag in het geheim getrouwd in New York. Een woordvoerder van de acteur heeft het nieuws bevestigd.

Matt Damon en zijn vriendin Luciana Bozan zijn vrijdag in het geheim getrouwd in New York. Een woordvoerder van de acteur heeft het nieuws bevestigd. De 35-jarige Damon en zijn bruid gaven elkaar tijdens een kleine privé-ceremonie het jawoord. Bozans 7-jarige dochtertje was bij het huwelijk aanwezig. Vrijdag lekte het nieuws uit dat de 29-jarige Luciana ook drie maanden zwanger is van het eerste kindje met Matt.

Ben Affleck was niet van de partij op het huwelijk. De woordvoerder zei niet waarom deze goede vriend van Damon er niet bij was. Affleck en Damon braken in 1997 door met 'Good Will Hunting'. Het script van de film, dat ze samen schreven, was datzelfde jaar goed voor een Oscar.

Het huwelijk is het eerste voor Damon en het tweede voor Bozan. Het stel pendelt nu op en neer tussen hun huizen in New York en Miami. Damon werkt in New York aan zijn nieuwe film 'A good shepard', die geregisseerd wordt door Robert de Niro. Ook Angelina Jolie speelt een rol in deze film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen