Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoogste bod op stoel van Patty Harpenau

Shownieuws

Het bedrag van 250 euro is tot nu toe het hoogste bod bij de internetveiling van de actie 'Pimp my chair'. Het werd geboden op de stoel van Patty Harpenau.

Een bedrag van 250 euro is tot vrijdagmiddag het hoogst uitgebrachte bod bij de internetveiling van de actie 'Pimp my chair'. Het werd geboden op de versierde vliegtuigstoel van Patty Harpenau. Dit is vrijdagmiddag te zien op de website van vliegtuigmaatschappij Martinair.

De kunstenares was een van de deelnemers aan de actie, een initiatief van de vliegtuigmaatschappij. De opbrengst van de veiling gaat naar SOS-Kinderdorpen, dat zich inzet voor weeskinderen over de hele wereld.

'Pimp my chair' is een actie waarbij een aantal bekende Nederlanders donderdagmiddag in een hangar op Schiphol vliegtuigstoelen heeft versierd voor het goede doel. Behalve Harpeneau namen onder anderen modejournalist Fiona Hering, illustrator Piet Paris en actrice Gerda Havertong deel aan de actie. Hering en Paris versierden samen een stoel. Op hun kunstwerk is tot nu toe 175 euro geboden, het op één na hoogste bedrag.

De veiling van de stoelen is donderdagavond begonnen op de websites van Martinair en SOS-Kinderdorpen en duurt tot en met 31 december.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen