Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Brad Renfro gearresteerd

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Brad Renfro is gearresteerd toen hij heroïne wilde kopen. Renfro werd met nog veertien anderen door politieagenten in burger opgepakt.

De Amerikaanse acteur Brad Renfro is gearresteerd toen hij heroïne wilde kopen. Renfro werd donderdag met nog veertien anderen door politieagenten in burger opgepakt in de Amerikaanse stad Los Angeles. Volgens een woordvoerder van de politie toonde Brad zich berouwvol. Ook erkende de acteur direct dat hij een drugsprobleem heeft.

De wijk waar Renfro werd opgepakt staat in Los Angeles bekend als 'Heroïne alley'. Mensen gaan daarheen om drugs te kopen en volgens de politie was het ook donderdag weer raak. De acteur werd vrijdag weer vrijgelaten nadat hij een borgsom van tienduizend dollar (bijna 8,5 duizend euro) betaald had. Vrijdag moet Brad voor de rechter verschijnen en wordt de aanklacht tegen de acteur bekendgemaakt.

De 23-jarige Brad Renfro werd op jonge leeftijd bekend door zijn rol van getuige van een moord in 'The client', naast Tommy Lee Jones en Susan Sarandon. Ook was Renfro te zien in films als 'Ghost world' en 'The jacket'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen