Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy steekt tong uit naar rechter

Shownieuws

Foxy Brown heeft zich voor een rechter moeten verontschuldigen. Toen de rechter aan de rapper vroeg of ze ophield met kauwgom kauwen, stak zij haar tong uit.

Foxy Brown heeft zich voor een rechter moeten verontschuldigen. Toen de rechter aan de 26-jarige rapper vroeg of ze ophield met kauwgom kauwen, stak zij haar tong uit. Brown liet haar tong heen en weer gaan om te laten zien dat ze geen kauwgom in haar mond had.

De rechter beval Brown dat zij zich moest verontschuldigen. Anders zou ze worden veroordeeld vanwege minachting voor de rechtbank. Daarop staat tot dertig dagen gevangenisstraf en duizend dollar boete (843 euro). Ook werden Browns handen achter haar rug geboeid. Vervolgens heeft de artieste die in haar paspoort de naam Inga Marchand heeft staan, zich verontschuldigd.

De rapdame was voor de rechter om schuld te bekennen in een mishandelingzaak in ruil voor strafvermindering. Brown wordt beschuldigd van molestatie van twee medewerkers van een nagelstudio. Het incident vond plaats in augustus vorig jaar. De rapper zou de twee medewerkers van de studio hebben mishandeld vanwege onenigheid over de rekening die ze kreeg voorgeschoteld. Zij kreeg een pedicure- en manicurebehandeling in rekening gebracht. Brown beweert dat haar voeten bij het bezoek aan de studio wel verzorging hebben gehad, maar haar handen niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen