Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Posh schold mij uit'

Shownieuws

Tijdens een ruzie met een scheldende Victoria Beckham voelde een Spaanse televisiepresentatrice zich bedreigd. Dat zegt de vrouw in een Brits roddelblad.

Tijdens een ruzie met Victoria Beckham voelde een Spaanse televisiepresentatrice zich bedreigd. Dat zegt de 50-jarige Ana Obregón in het Britse roddelblad News of the World. Zij vertelt hoe zij in een sportschool in Spanje werd belaagd door de 31-jarige voetbalvrouw en haar lijfwachten.

Aanleiding voor de ruzie waren geruchten in de Spaanse media over een mogelijke verhouding tussen Obregón en Victoria's echtgenoot David Beckham, die voetbalt bij Real Madrid.

Volgens Obregón kwam de vroegere Spice Girl naar haar toe in een sportschool in Madrid. "Ik dacht dat ze gedag kwam zeggen, maar toen begon ze te schreeuwen. Ze had haar lijfwachten bij zich en alles was zo bedreigend en agressief. Ik was bang."

Beckham zou hebben gegild dat de Spaanse bij David weg moest blijven. "Toen noemde zij me onder meer een stuk stront," zegt Obregón. "Zij vertelde me dat ik een oude vrouw ben en even ouderwets als de andere vrouwen in Spanje."

Victoria moet huwelijksproblemen met haar echtgenoot bespreken en niet met haar, vindt de Spaanse. "Posh is geen echte vrouw. Zij is arrogant en gebruikt grove taal!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen