Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Katja gaat stoppen met roken'

Shownieuws

Katja Schuurman wil stoppen met roken. Dat zegt ze in een interview met De Telegraaf. Volgens de actrice zijn de sigaretten funest voor haar huid.

Katja Schuurman wil stoppen met roken. Dat zegt ze zaterdag in een interview met De Telegraaf. Volgens de actrice, die de feestdagen doorbrengt in de Transsiberië Express, zijn de sigaretten funest voor haar huid.

Dat haar geliefde Thijs Römer een halfjaar geleden stopte met roken, ziet Katja als een extra stimulans. "Het moet mij ook lukken", zegt ze. "Ik ben zo stom geweest om drie jaar geleden te beginnen. Op mijn 27e!"

"Ik ben begonnen met roken op Bali, bij het huwelijk van mijn zusje", verklaart ze. "Wat dat betreft heeft Bali weinig goeds gebracht: een latere scheiding van Birgit en mijn rookverslaving."

Haar gezonde levensstijl begint in de Transsiberië Express, een treinreis door Rusland en Mongolië naar Beijing in China. In totaal gaat Katja zeven weken op vakantie met Thijs Römer. Ze is dus niet bij haar familie tijdens de kerst. Maar ook dat heeft Katja opgelost. "We hebben 25 november net gedaan of het kerst was. Mijn moeder had het hele huis versierd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen