Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Actrice Mischa Barton gaat trouwen'

Shownieuws

Mischa Barton gaat in februari trouwen met haar vriend Cisco Adler.De 19-jarige 'OC'-ster zou een trendy hotel in Los Angeles hebben geboekt voor de ceremonie.

Mischa Barton gaat in februari trouwen met haar vriend Cisco Adler, meldt de Britse krant Daily Star vrijdag. De 19-jarige 'OC'-ster zou een trendy hotel in Los Angeles hebben geboekt voor de ceremonie. Het stel verloofde zich een maand geleden. De 26-jarige Adler schoof eerder een verlovingsring aan de vinger van Kimberly Stewart, de dochter van rocker Rod Stewart.

Barton is bekend van haar rol in de Californische tienerserie 'The OC'. Dit drama over een groepje rijkeluiskinderen in het chique Orange County wordt gezien als dé opvolger van 'Beverly Hills 90210'. In Nederland was de serie te zien bij Net5.

Deze week maakte Barton ook bekend dat haar manager haar heeft proberen over te halen het bed te delen met Leonardo DiCaprio. Volgens hem zou dat haar veel 'positieve publiciteit' opleveren. Barton weigerde, omdat ze de 31-jarige acteur te oud vindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen