Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Fotomodel dumpt vriendje na nacht met Loos'

Shownieuws

Het 22-jarige fotomodel Louise Glover heeft haar vriend aan de kant gezet na een nacht met de Nederlandse Rebecca Loos. Dat meldt News of the World.

Het 22-jarige fotomodel Louise Glover heeft haar vriend aan de kant gezet na een nacht met Rebecca Loos. Dat meldt Glover in het Britse tabloid News of the World. "Door Rebecca klom ik tegen de muur op van extase," zegt het fotomodel. "Ik had zoveel plezier dat ik zelfs mijn vriendje na achttien maanden dumpte en haar nu helemaal voor mezelf wil."

Volgens het roddelblad was Glover tot nu toe een mannenverslindster. Haar ontmoeting met Loos vond drie maanden geleden plaats in een Londense nachtclub, zegt Glover. Later zouden de twee vrouwen naar een homoclub zijn gegaan. Volgens Glover heeft ze nog steeds contact met de Nederlandse. "Ik voel me als haar geheime minnares. Ze is de droom van elk meisje."

Loos haalde vorig jaar het nieuws toen zij zich liet interviewen over haar affaire met de Britse voetballer David Beckham. De Nederlandse diplomatendochter was zijn persoonlijke assistente. Loos staat naakt in het kerstnummer van de Nederlandse Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen