Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Silence is Sexy op de goede weg'

Shownieuws

Het winnen van de Grote Prijs van Nederland is voor Silence is Sexy een bevestiging dat de band 'op de goede weg' is. Dat zegt gitarist Pim van de Werken.

Het winnen van de Grote Prijs van Nederland is voor Silence is Sexy een bevestiging dat de band 'op de goede weg' is. Dat zegt gitarist Pim van de Werken vrijdag. Hij en zijn bandleden lieten donderdagavond in Paradiso in de categorie pop/rock medefinalisten We vs. Death, LEFT en Oxide 9, achter zich.

Volgens het juryrapport is Silence is Sexy de meest 'complete en volwassen band' van de vier finalisten. De overwinning leverde de new wave-formatie studiotijd, optredens en vijfduizend euro op. Het viertal uit Nijmegen heeft de zege uitbundig gevierd, vertelt Van de Werken. "Vrienden hadden een geluiddichte kamer in het Lloyd-hotel in Amsterdam gehuurd. Daar hebben we gefeest en nog een klein setje gespeeld."

Silence is Sexy gaat volgens de gitarist in de kerstvakantie de studio in voor de opnamen van het debuutalbum. "We staan nu in de belangstelling. Dat is mooi, maar of je doorbreekt, hangt uiteindelijk af van je plaat. Die moet gewoon goed zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen