Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Comeback The Who met album en wereldtournee

Shownieuws

The Who laat volgend jaar weer van zich horen. De band heeft komende zomer een nieuwe wereldtournee gepland en wil het nieuwe studioalbum 'Who2' uitbrengen.

De Engelse rockgroep The Who heeft plannen komende zomer een nieuw album, 'Who2', uit te brengen en op wereldtournee te gaan. Dat heeft de manager van de band bekendgemaakt in het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

The Who heeft de laatste jaren enkele tegenslagen gekend. Zo overleed bassist John Entwistle in 2002 aan een hartstilstand in Las Vegas. Dit gebeurde kort voor de band op tournee zou gaan. Gitarist Pete Townshend raakte in opspraak door het bekijken van kinderporno. Hij verklaarde research te doen voor het nieuwe album van The Who.

De groep raakte dit jaar drummer Zak Starkey, zoon van Ringo Starr, enige tijd kwijt aan Oasis, terwijl de nieuwe bassist Pino Palladino verplichtingen had met John Mayer.

Toetsenist John 'Rabbit' Bundrick en gitarist Simon Townshend, de broer van Pete, zullen The Who tijdens de komende tournee versterken. Het is nog niet bekend of de band in Nederland gaat spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen