Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Casper van Bohemen wil nog jaren Frits blijven

Shownieuws

Als het aan Casper van Bohemen ligt blijft hij nog jaren Frits van Houten spelen in Nederlands langstlopende soap, Goede tijden, slechte tijden.

Als het aan Casper van Bohemen ligt, blijft hij nog jaren Frits van Houten spelen in Nederlands langstlopende soap GTST. De 41-jarige acteur is vrijdagavond terug op het scherm als de gemene Van Houten. Daarmee staat het personage op wonderlijke manier op uit de dood. Tien jaar geleden werd hij geëlektrocuteerd terwijl hij in bad een glas whisky zat te drinken.

In een interview met Algemeen Dagblad zegt Van Bohemen geen moment te hebben getwijfeld toen hij deze zomer werd gevraagd weer in de huid van Van Houten te kruipen. "Ik had hem behoorlijk ver weg gestopt, maar dacht meteen: ja. Vroeg me af: hoe zou het met hem zijn? Raar. Alsof ik een verre vriend ga opzoeken in Alaska."

Over de wijze waarop Frits in GTST terugkeert, wil Van Bohemen niets kwijt. Zijn kinderen en weduwe Dian zijn hem in de serie al weken op het spoor. "Het is heel spannend. En spectaculair", belooft de acteur over de terugkeer van de slechterik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen