Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joost winnaar vijfde editie Big Brother

Shownieuws

Joost heeft de vijfde editie van Big Brother gewonnen. De 21-jarige bankemployé kreeg 51 procent van de stemmen en liet hiermee Roel achter zich.

Joost heeft de vijfde editie van Big Brother gewonnen. Hij kreeg 51 procent van de stemmen en liet hiermee Roel achter zich. De 21-jarige bankemployé wint het prijzengeld van 262.500 euro. Tv-zender Talpa zond de finale donderdagavond live uit.

Vier kandidaten waren donderdag nog in de race voor de hoofdprijs: Lieske, Roel, Joost en Ingrid. Tijdens de live-uitzending kregen de bewoners de mogelijkheid tegen een deel van de prijzengeld het huis vrijwillig te verlaten. De kandidaten wisten op dat moment niet wie het hoogst stond in de peilingen. Uiteindelijk stapte Ingrid voor 37.500 euro uit het programma. Joost leek haar voorbeeld te willen volgen, maar bedacht zich.

Lieske verliet het Big Brother-huis als tweede. De studente was van de finalisten het minst populair bij het publiek en werd weggestemd. Roel en Joost bleven als laatsten over. Uiteindelijk trok Joost, die geliefd was vanwege zijn sociale karakter, aan het langste eind.

De vijfde editie van Big Brother zorgde regelmatig voor oproer. De kijkers van de realitysoap waren getuige van de geboorte van de baby van bewoonster Tanja en programmaproducent Endemol werd door een oud-kandidaat beschuldigd van gesjoemel met de uitslagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen