Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krant draagt foto's van snuivende Kate Moss over

Shownieuws

De Britse krant The Daily Mirror heeft beeldmateriaal van Kate Moss, waaruit zou blijken dat ze cocaïne heeft gesnoven, overgedragen aan de politie.

De Britse krant The Daily Mirror heeft beeldmateriaal van Kate Moss, waaruit zou blijken dat ze cocaïne heeft gesnoven, overgedragen aan de politie. Een anoniem redactielid van de krant maakte dit donderdag bekend. The Daily Mirror publiceerde de foto's in september, waarna modemerken als Chanel en Hennes & Mauritz hun contracten met het topmodel opzegden.

Na de openbaarmaking van de foto's liet de politie weten een onderzoek in te stellen naar het veronderstelde cocaïnegebruik van Moss, omdat ze een negatieve invloed zou kunnen uitoefenen op jongeren. De redacteur van the Daily Mirror zegt dat de krant het materiaal moest overdragen van de rechter. De krant en de politie waren niet bereikbaar voor commentaar.

De 31-jarige Kate heeft het gebruik van de drug toegegeven en ze heeft haar excuses aangeboden aan het publiek. Na opname in een afkickkliniek is Moss weer begonnen met haar modellenwerk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen