Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Huwelijksdatum van Pink is snel bekend'

Shownieuws

Er klinken steeds meer geruchten dat de Amerikaanse zangeres Pink binnenkort in het huwelijksbootje stapt met haar verloofde, de motorcrosser Carey Hart.

Er klinken steeds meer geruchten dat zangeres Pink binnenkort in het huwelijksbootje stapt met haar verloofde, de motorcrosser Carey Hart. Officieel is er nog geen datum voor het huwelijk vastgesteld. Maar op diverse websites wordt verkondigd dat die rond de jaarwisseling wordt geprikt.

Pink, die in werkelijkheid Alecia Moore heet, ontmoette Hart in 2001 in Las Vegas. Een jaar later waren de twee te zien in een scène in de film 'Charlie's angels: full throttle'. Ze hadden aanvankelijk een knipperlichtrelatie, maar dat veranderde toen Pink haar vriend eind juni tijdens een wedstrijd in Californië ten huwelijk vroeg. De zangeres hield in de derde ronde een bord omhoog met deze tekst: 'Wil je met me trouwen?'

Volgend jaar verschijnt het nieuwe Pink-album 'I'm not dead'. Uit nummers die onlangs naar internetsites uitlekten, kan worden afgeleid dat het een echte rockplaat zal worden. Ook is Pink volgend jaar te zien in de horrorfilm 'Catacombs', van de regisseurs David Elliot en Tomm Coker. Ze speelt hier, al dan niet toevallig, een aanstaande bruid in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen