Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Spijkerman maakt voorlopig alleen satire

Shownieuws

Jack Spijkerman heeft het productiebedrijf Ten o'clock opgericht. Hij wil zich richten op satirische tv-programma's. Genres als drama wil Spijkerman niet maken.

Jack Spijkerman heeft zijn eigen tv-productiebedrijf Ten o'clock opgericht. 'Koppensnellers', het vernieuwde 'Kopspijkers', is de eerste productie die het bedrijf gaat maken. Het programma is vanaf 14 januari op Talpa te zien. Ten o'clock gaat zich richten op het maken van satirische tv-programma's.

Guus Kompier van Ten o'clock verwacht niet dat het bedrijf in de toekomst ook andere producties, zoals dramaseries, zal maken. "Wij hebben te weinig ervaring om daaraan te beginnen. Satirische programma's en cabaretprogramma's passen beter bij ons", verklaart hij tegenover Novum Nieuws. Naast 'Koppensnellers' hoopt Ten o'clock komende zomer een tweede programma te kunnen lanceren, en wellicht nog een derde voor eind 2006.

Talpa heeft voorlopig het eerste recht om de programma's van Ten o'clock uit te zenden, hoewel Kompier niet uitsluit in de toekomst ook programma's aan andere commerciële zenders of de publieke omroep te leveren. Ten o'clock heeft zijn intrek genomen in het pand van IdTV, dat de programma's van Jack Spijkerman gaat coproduceren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen