Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwarte politicus weigert rol Archie Bunker

Shownieuws

Al Sharpton heeft bedankt voor de hoofdrol in een nieuwe versie van de comedyserie 'All in the family'. De politicus zegt 'niet de juiste ervaring te hebben'.

Al Sharpton heeft bedankt voor de hoofdrol in een nieuwe versie van de bekende comedyserie 'All in the family'. De in de New-Yorkse wijk Brooklyn geboren dominee heeft het tv-station CBS laten weten 'niet over de juiste ervaring te beschikking om in een comedyserie te spelen'.

Sharpton zegt de rol van de nieuwe president van de Verenigde Staten meer te ambiëren dan die van mopperpot Archie Bunker in een nieuwe 'All in the family'-serie. "Ik wil veel liever George Bush spelen dan Archie Bunker", zegt Sharpton in de krant News & Observer.

Veel ervaring heeft hij overigens ook niet op dit vlak. Sharpton heeft driemaal tevergeefs geprobeerd een zetel in de Amerikaanse senaat voor de staat New York te bemachtigen. Ook zijn poging om in 1997 de nieuwe burgemeester van New York te worden had geen resultaat. Zijn wens om in 2004 de eerste zwarte presidentskandidaat voor de Democraten te worden ging evenmin in vervulling.

In de oude 'All in the family' was Archie Bunker een blanke man, die niet gecharmeerd was van mensen met een andere huidskleur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen