Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chaos bij feest ter ere van 'Biggie'

Shownieuws

Bij een feestje in Manhattan ter ere van een nieuwe cd met daarop nummers van de vermoorde rapper Notorious B.I.G. is een man neergestoken.

Bij een feestje in Manhattan ter ere van een nieuwe cd met daarop nummers van de vermoorde rapper Notorious B.I.G. is een man neergestoken. Twee andere mannen werden tijdens het feest in elkaar geslagen. Even daarvoor vond de politie in een parkeergarage vlak bij de club drie mannen met schotwonden.

Politie-agenten hoorden rond 03.00 uur pistoolschoten in de parkeergarage vlak bij club Exit, waar op dat moment de release van de nieuwe 'Biggie'-cd gevierd werd. Ze troffen drie mannen aan met schotwonden. Allen werden in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. Niet veel later kreeg de politie een melding dat het feest uit de hand was gelopen. Twee mannen waren in elkaar geslagen en een man was neergestoken. Geen van de slachtoffers was er ernstig aan toe. Over de toedracht is niets bekend.

De autoriteiten wilden niet bevestigen dat Diddy, producent van de cd, en de moeder van Notorious B.I.G. op het feest aanwezig waren.

Het album 'Notorious B.I.G. duets: The final chapter' is net uit. Op de nieuwe plaat staat onder meer een opmerkelijk duet van de rapper met zijn gezworen vijand, de eveneens vermoorde Tupac Shakur. Bestaande opnamen zijn samengevoegd.

Christopher Wallace, zoals Notorious B.I.G. echt heette, was 24 toen hij in 1997 in Los Angeles werd doodgeschoten. De rapper was een van de meest invloedrijke hiphopartiesten van de jaren negentig. Zijn albums 'Ready to die' en 'Life after death' worden gezien als enkele van de beste in het genre.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen