Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broadwaysterren in vijfde '24'-serie

Shownieuws

Broadwaysterren Stephen Spinella en Jayne Atkinson gaan een rol spelen in de nieuwe '24'-serie. Het vijfde deel is volgende maand op de Amerikaanse tv te zien.

Broadwaysterren Stephen Spinella en Jayne Atkinson gaan een rol spelen in de nieuwe serie van '24'. Het vijfde deel van de actieserie rond terreurbestrijder Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland, is volgende maand op de Amerikaanse tv te zien. Serie 5 duurt vier uur en wordt in twee delen, op 15 en 16 januari, uitgezonden.

In '24' duiken naast Sutherland regelmatig gerenommeerde acteurs op. Zo was in de eerste serie onder meer Dennis Hopper te zien als de terrorist Victor Drazen. Kiefer Sutherland is voor zijn rol in serie 4 genomineerd als beste acteur voor de komende Golden Globes-uitreikingen. Spinella en Atkinson werden het afgelopen jaar genomineerd voor een Tony Award voor hun rollen in de Broadwayproducties 'The Rainmaker' en 'Angels in America'. De Britse acteur Julian Sands ('A room with a view', 'The killing fields') zal de rol van schurk in de nieuwe '24' spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen