Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volop sterren op bruiloftsfeest Elton John

Shownieuws

Sterren als Sting, Claudia Schiffer, David Beckham en Sharon Stone waren te gast op het bruiloftsfeest van zanger Elton John en zijn vriend David Furnish.

Sterren als Sting, Claudia Schiffer, David Beckham en Sharon Stone waren te gast op het bruiloftsfeest van zanger Elton John en zijn nieuwbakken echtgenoot David Furnish. Ook Donatella Versace, Liz Hurley en Ringo Starr werden gezien in de rij voor de poorten van het landhuis van de zanger in de Engelse plaats Windsor, in welke plaats woensdag ook het huwelijk plaatsvond.

Het feest werd voorafgegaan door een uitgebreide lunch waarbij niet op de centen gelet werd. De kosten worden geschat op één miljoen Britse ponden (1,4 miljoen euro). De zevenhonderd gasten kregen onder meer roze champagne en lamsvlees geserveerd in twee grote witte tenten op het landgoed van Elton John.

Elton ontmoette zijn man, die filmmaker is, volgens de geruchten op een feest in 1993. Furnish maakte een documentaire over zijn partner, 'Tantrums and tiaras', en produceerde ook een film over de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen