Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica huurt Jennifers advocaat in

Shownieuws

Jessica Simpson heeft topadvocaat Robert Kaufman ingehuurd voor haar scheiding van Nick Lachey. Kaufman vertegenwoordigde eerder dit jaar Jennifer Aniston.

Jessica Simpson heeft topadvocaat Robert Kaufman ingehuurd voor haar scheiding van Nick Lachey. Kaufman vertegenwoordigde eerder dit jaar Jennifer Aniston toen zij scheidde van Brad Pitt. Simpson was erg onder de indruk van de manier waarop zowel Kaufmann als Aniston daarmee omging.

Dat meldt het Amerikaanse blad US Weekly op zijn website. Een vriendin van Jessica vertelt dat de zangeres op een 'chique' manier wil scheiden. "Jennifer bleef gedurende die vreselijke tijd een echte dame en ging niet met modder gooien naar Brad", zegt ze. "Zo wil Jessica het ook."

Simpson was drie jaar getrouwd met de voormalig 98 Degrees-zanger Nick Lachey. Gedurende die tijd waren hun huwelijksperikelen te volgen in het MTV-programma 'Newly weds'. In een verklaring lieten de tweel weten nog steeds 'veel liefde en respect' voor elkaar te hebben en in 'goed overleg' uit elkaar te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen