Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liefdespaar Big Brother uit elkaar

Shownieuws

Het liefdespaar uit Big Brother, Roel en Dido, is donderdagavond uit elkaar gehaald. De 24- jarige Dido kreeg de minste stemmen van de Big Brother-kijkers.

Het liefdespaar uit Big Brother, Roel en Dido, is donderdagavond uit elkaar gehaald. De 24- jarige Dido kreeg de minste stemmen van de Big Brother-kijkers en is daarmee de achtste bewoner die het huis heeft moeten verlaten. Dido bracht 107 dagen in het huis door. Ze kreeg een relatie met de student psychologie Roel.

De 26-jarige Roel laat in de internetuitzendingen weten dat hij het vertrek van zijn vriendin 'bizar' vindt. "Ik kan haar niet spreken, niet bellen. Helemaal niets", roept Roel. "Dat is vaag." Ook Nathalie, met wie Dido 'erg close' was, kan er nog niet helemaal bij. Ze zegt erg te moeten wennen aan de nieuwe situatie.

De grote finale van de vijfde editie van Big Brother is op 22 december. De 21-jarige bankemployé Joost is al verzekerd van een finaleplek. De winnaar van het programma gaat naar huis met het geld dat in de prijzenpot zit. Momenteel is dat 250 duizend euro. Dat bedrag kan de komende twee weken, door middel van opdrachten die de bewoners moeten uitvoeren, nog oplopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen