Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John van den Heuvel is 'woedend'

Shownieuws

Misdaadjournalist John van den Heuvel is 'woedend' op de mensen achter de website stelling.nl. Die publiceerde deze week zijn privé-adres op internet.

Misdaadjournalist John van den Heuvel is 'woedend' op de mensen achter de website stelling.nl. De site publiceerde deze week zijn privé-adres en dat gaat volgens Van den Heuvel te ver. "Ik heb verdorie ook drie kinderen en deze breng je daarmee willens en wetens in gevaar", zegt hij in een interview met Sterrenstek.nl. "De man achter deze site is nog niet met me klaar."

Van den Heuvel is naar eigen zeggen niet bang voor de mensen uit de onderwereld met wie hij door zijn werk, voor onder andere zijn tv-programma 'Bureau misdaad', regelmatig te maken heeft. "De mensen uit de onderwereld weten heus wel mijn adres te vinden. Het gaat me om de categorie randdebielen. Juist deze zijn gevaarlijk", legt John uit. "Wanneer je doodleuk even mijn adres gaat vermelden op internet, breng je mijn gezin in gevaar en niet zo zuinig ook."

De website stelling.nl plaatste de afgelopen tijd een aantal artikelen naar aanleiding van de uitzending waarin een gesprek met zakenman Erik de Vlieger met een verborgen camera werd opgenomen. De Vlieger liet in verschillende media weten dat hij met deze uitzending 'niet blij' was. "Natuurlijk snap ik dat Erik hier niet blij mee was. Maar dat deze site, waarschijnlijk gevoed door Erik de Vlieger, daarna allerlei ongelooflijke onzin over mij is gaan schrijven, dat gaat mij te ver", aldus John van den Heuvel.

De website schreef over Van den Heuvel dat hij bedreigd zou zijn door de Hells Angels. "Deze zouden langs mijn huis zijn gereden naar aanleiding van een ruzie met één van hen", vertelt John. "Dit is dus echt klinkklare onzin." De misdaadjournalist laat het er niet bij zitten, meldt hij. "Ik ben echt razend en dat zal de man achter deze site binnenkort weten ook."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen