Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Michelle Gellar in vervolg op 'The grudge'

Shownieuws

Actrice Sarah Michelle Gellar keert terug in het vervolg op de horrorfilm 'The grudge'. Net als in het eerste deel speelt zij de rol van Karin Davis.

Actrice Sarah Michelle Gellar keert terug in het vervolg op de horrorfilm 'The grudge'. Dit meldt Hollywood Reporter. In het eerste deel van de film vertolkte Gellar de rol Karin Davis en ook in 'The grudge 2' speelt ze dit personage. Eerder werd bekend dat Takashi Shimizu weer de regie voor zijn rekening neemt.

'The grudge' was in Hollywood een groot succes en heeft ook in de Nederlandse bioscopen gedraaid. De film is afgeleid van de originele Japanse versie van de film, 'Ju-on', die vier delen kent. Shimizu is ook de man achter deze Japanse films. 'The grudge' draait om een vloek die wordt verspreid wanneer iemand bij een woedeaanval sterft. In deel twee komt de 28-jarige Gellar terug om de vloek te stoppen.

Sarah Michelle Gellar was eerder te zien in films als 'Scooby Doo' en 'Cruel intentions'. Met het horrorgenre is Gellar niet onbekend. Behalve in 'The grudge' vertolkte ze rollen in de horrorfilms 'Scream 2' en 'I know what you did last summer'. Gellar is getrouwd met collega-acteur Freddie Prinze jr.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen