Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mischa Barton neemt nooit een borstvergroting

Shownieuws

Actrice Mischa Barton wil nooit een borstvergroting ondergaan omdat ze dan te sexy wordt. Ze zegt zelfs bang te worden van het idee om grote borsten te hebben.

Actrice Mischa Barton heeft gezegd dat ze nooit een borstvergroting wil ondergaan omdat ze dan te sexy wordt. Dit vertelt ze in een interview met het Britse tijdschrift Bliss. Mischa zegt zelfs bang te worden van het idee dat ze net zo grote borsten zou hebben als haar collega bij de televisieserie 'The O.C.', Rachel Bilson.

De 19-jarige Barton is tevreden met hoe haar lijf er nu uitziet. "Ik vind het fijn om niet ongelofelijk sexy te zijn", legt Barton uit. Wat de actrice wel tegenstaat, is het feit dat mensen die haar niet eens kennen beweren dat ze een eetstoornis heeft. "Als je er slank en knap uitziet, zeggen mensen altijd hetzelfde. Ze zal wel anorectisch, depressief of een kreng zijn."

Mischa Barton speelt de rol van Marissa Cooper in 'The O.C.'. Ook vertolkte ze bijrollen in verschillende films als 'The sixth sense' en 'Notting hill'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen