Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liz Hurley gaat toch niet trouwen

Shownieuws

Liz Hurley gaat volgens eigen zeggen nog niet trouwen met haar vriend Arun Nayer. Dit in tegenstelling tot berichten die in november de ronde deden.

Liz Hurley is nog niet van plan om te gaan trouwen met de Indiase miljonair Arun Nayer. Hurley heeft dit gezegd in een interview met The Sun. Deze mededeling staat haaks op de berichten die in november de ronde deden, toen werd gezegd dat Liz met Nayer een zestiende-eeuws fort had uitgezocht als locatie voor de bruiloft. De actrice zegt nu dat ze nog niet eens verloofd is met de miljonair.

De 40-jarige Hurley vertelde tegen de krant dat de berichten complete onzin zijn. "Ik vraag niet eens een trouwring voor Kerstmis, ik wil een kudde koeien." Een vriend van het stel bracht de geruchten over de aanstaande bruiloft de wereld in.

Liz Hurley werd bekend bij het grote publiek toen ze met haar toenmalige vriend, acteur Hugh Grant, op een Hollywood-evenement verscheen in een jurk die bijeengehouden werd door middel van veiligheidsspelden. Later speelde de actrice in films als 'Austin Powers: the spy who shagged me' en 'Bedazzled'. Ook was Hurley te zien in reclamecampagnes van het cosmeticamerk Estée Lauder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen