Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rod Stewart noemt zoon Alastair

Shownieuws

Rocker Rod Stewart en zijn verloofde, fotomodel Penny Lancaster, hebben hun zoon tien dagen na zijn geboorte de naam Alastair Wallace Stewart gegeven.

Rocker Rod Stewart en zijn verloofde Penny Lancaster hebben hun zoon tien dagen na zijn geboorte een naam gegeven. Het jongetje gaat sinds woensdag door het leven als Alastair Wallace Stewart. Dit meldt de website van het tijdschrift People. Alastair werd geboren op 27 november.

Het stel had al snel bedacht dat de baby als tweede naam Wallace mee zou krijgen, naar Lancasters overleden grootvader. Maar over zijn roepnaam hebben de twee nog wat gesteggeld. Uiteindelijk is het Alastair geworden, met een knipoog naar de Schotse wortels van Stewart. Penny heeft de bevalling van de jongste Stewart-telg, haar eerste kind, beschreven als 'de meest krachtige en spirituele ervaring van mijn leven'.

Stewart en Lancaster, een fotomodel, zijn bijna zes jaar samen en gaan naar verwachting snel trouwen. De rocker vroeg zijn vriendin in maart op de Eiffeltoren ten huwelijk. Stewart kreeg eerder zes kinderen bij drie verschillende vrouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen