Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Notaris bij finale Big Brother

Shownieuws

Dagblad De Telegraaf neemt donderdag een notaris mee naar de finale van Big Brother. Hiermee wil Endemol een einde maken aan het gesjoemel rondom het programma.

Dagblad De Telegraaf neemt donderdag een notaris mee naar de finale van het televisieprogramma Big Brother. Door de notaris op de finale stemming te laten toezien, wil Endemol-directeur Paul Römer een einde maken aan het rumoer rond het programma. Dat meldt De Telegraaf donderdag. Dinsdag beschuldigde voormalig deelnemer van Big Brother Gert-Jan de Boer producent Endemol van 'gesjoemel' met sms'jes tijdens live- uitzendingen.

De Boer zegt dat Big Brother schermt met een notaris die toeziet op de stemming tijdens de live-uitzendingen. Volgens Römer is dit niet het geval en hij meent dat dit ook in 2001, toen Gert-Jan aan het programma meedeed, niet het geval was. " Wij hebben een akte waarin het toenmalige rechtmatig verlopen van de stemming wordt bevestigd", zegt hij. "Daarmee is de grond onder de beschuldigingen van Gert-Jan weg. Ik hoop dat hij is gerustgesteld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen