Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie verbreekt verloving

Shownieuws

Televisiester Nicole Richie en Adam Goldstein hebben hun verloving verbroken. Richie en Goldstein hebben niet bekendgemaakt waarom ze uit elkaar gaan.

Televisiester Nicole Richie en Adam Goldstein hebben hun verloving verbroken. Dit liet het stel woensdag weten via een woordvoerder. Richie en Goldstein, die in Amerika bekend is als deejay DJ AM, zijn negen maanden verloofd geweest en hebben niet bekendgemaakt waarom ze uit elkaar gaan.

Richie, de 24-jarige geadopteerde dochter van popster Lionel Richie, en Goldstein zijn in totaal bijna twee jaar bij elkaar geweest. Eerder verspreidden verschillende Amerikaanse roddelbladen geruchten dat het niet meer zo boterde tussen hen.

Nicole is één van de sterren van de Amerikaanse realityserie 'The simple life'. De andere ster is Paris Hilton. Zij was vroeger een goede vriendin van Richie, maar het botert ook niet meer tussen deze twee. Wel is besloten dat de twee nog een reeks afleveringen van de serie maken. De opnamen starten begin volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen