Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Een intieme avond met Heather Nova

Shownieuws

De Amerikaanse singer-songwriter Heather Nova geeft volgend jaar twee akoestische optredens in Nederland: op 19 en 20 maart in Groningen en Amsterdam.

Heather Nova, de Amerikaanse singer-songwriter, geeft volgend voorjaar twee akoestische optredens in Nederland. Onder de naam 'An intimate evening with Heather Nova' staat ze op 19 maart in De Oosterpoort in Groningen en op 20 maart in de Pepsi Stage in Amsterdam. Dat maakte concertpromotor Mojo Concerts woensdag bekend.

Eerder vertelde Nova in een interview met Novum Nieuws dat ze het spelen in een concertzaal verkiest boven het spelen op festivals. "De sfeer is intiemer", vindt de 38-jarige zangeres. "Met mijn eigen lichtshow heb ik meer controle over het optreden. Dat is belangrijk voor mij, want ik wil dat mensen worden meegenomen door de muziek."

In augustus kwam het album 'Redburn' van de op Bermuda geboren zangeres uit. Ter promotie daarvan gaf ze een optreden in een uitverkocht Vredenburg in Utrecht. Nu keert ze met het akoestische concert terug in een intiemere setting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen