Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Omar Sharif zegt onschuldig te zijn aan mishandeling

Shownieuws

Filmlegende Omar Sharif zegt dat hij niet schuldig is aan het mishandelen en beledigen van een parkeerwacht uit Guatemala bij een restaurant in Beverly Hills.

Omar Sharif zegt onschuldig te zijn aan mishandeling

Filmlegende Omar Sharif zegt dat hij niet schuldig is aan het mishandelen en beledigen van een Guatemalteekse parkeerwacht bij een restaurant in Beverly Hills. De parkeerwacht diende in oktober een aanklacht in omdat de acteur de man een 'stomme Mexicaan' genoemd zou hebben en hem vervolgens sloeg toen hij een biljet van twintig dollar niet accepteerde. De man eist 50 duizend dollar (ruim 40 duizend euro) schadevergoeding van de acteur.

De advocaat van de 73-jarige Sharif heeft gezegd dat de acteur de man niet heeft geslagen en de parkeerwacht hem 'moest hebben omdat hij beroemd is'. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de parkeerwacht medische behandeling geweigerd en zichtbare verwondingen waren niet aanwezig.

Eerder werd Omar Sharif, die bekend is van zijn rollen in 'Dr. Zhivago' en 'Lawrence of Arabia', veroordeeld voor het mishandelen van een politieagent. Hij kreeg toen een maand voorwaardelijke gevangenisstraf en een geldboete.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen