Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Halen gaat scheiden na huwelijk van 24 jaar

Shownieuws

Gitarist Eddie van Halen en actrice Valerie Bertinelli zetten na 24 jaar een punt achter hun huwelijk. Dat bevestigt een woordvoerder van Bertinelli.

Gitarist Eddie van Halen en actrice Valerie Bertinelli zetten na 24 jaar een punt achter hun huwelijk. Dat bevestigt een woordvoerder van Bertinelli dinsdag. "Ja, het is waar. Ze leven al vier jaar apart en het verloopt allemaal heel vriendschappelijk." De twee trouwden op 11 april 1981. Ze hebben één zoon, de 14-jarige Wolfgang van Halen.

Bertinelli was van 1975 van 1984 bekend als de sexy 15-jarige dochter van Bonnie Franklin in de tv-show 'One day at a time'. Tussen 2001 en 2003 was ze regelmatig te zien in de serie 'Touched by an angel'. Maandag vroeg ze de scheiding aan bij de rechtbank in Los Angeles. Als reden gaf ze 'onoverkomelijke verschillen' op.

De 50-jarige Van Halen is één van de meest bewonderde gitaristen in de rockwereld. Eind jaren zeventig werd hij met zijn broer, drummer Alex van Halen, zanger David Lee Roth en bassist Michael Anthony bekend met de band Van Halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen