Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers delen vakantiegeheimen

Shownieuws

Johnny de Mol, Barry Hay en Eddy Terstall zijn met hun goede vriend acteur Dirk Zeelenberg op Bonaire geweest. Opnamen daarvan zijn te zien op bonairevisits.tv.

Barry Hay, Johnny de Mol en Eddy Terstall zijn door hun goede vriend acteur Dirk Zeelenberg meegenomen naar Bonaire. Zeelenberg nam de BN'ers tussen de opnamen van de film 'Zwartboek' mee naar het Caribische eiland. Wie deelgenoot wil worden van de ochtendrituelen en vakantiegeheimen van de mannen, kan kijken op bonairevisits.tv. Daar komen filmpjes over het verblijf te staan.

Woordvoerster van Bonaire toeristenbureau, Marieke Klosters, vertelt dat de opnamen 'natuurlijk' zijn gemaakt ter promotie van het eiland, maar dat het niet de bedoeling is een massa mensen aan te spreken. "Bonaire is maar een piepklein eilandje", zegt ze. "We willen dat mensen weten dat het anders is dan bijvoorbeeld Aruba en Curaçao. Door te laten zien hoe fantastisch je er kan duiken en surfen, denken ze misschien wel: hé, dat moet ik in de gaten houden."

De keus voor Zeelenberg als gastheer ligt aan het 'ons kent ons'-wereldje op het eiland. "Dirk komt er al jaren en is er helemaal gek van", vertelt Klosters. "Het idee om hem met drie vrienden op pad te sturen is gewoon onder het genot van een biertje ontstaan." Op de site kunnen vanaf woensdag de beelden van Barry Hay worden bekeken. Op 21 december zijn de opnamen van Johnny de Mol aan de beurt en op 5 januari die van Eddy Terstall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen