Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-werk Annette Barlo werd verzwegen

Shownieuws

Het tv-werk dat Annette Barlo deed tijdens haar schooltijd maakte haar er niet interessanter op. Haar rol in 'Oppassen!!!' werd verzwegen door haar klasgenoten.

Het tv-werk dat Annette Barlo deed tijdens haar schooltijd maakte haar er niet interessanter op. Haar rol in 'Oppassen!!!' werd verzwegen door haar klasgenoten. Ze waren bang dat Barlo zou denken dat zij op haar bekendheid afkwamen. "Voor mij was dat heel vervelend. Ik dacht: zeg iets, desnoods dat je het een rotserie vindt", vertelt Annette in een interview met Tros Kompas.

Voor zichzelf heeft de actrice en presentatrice nooit verzwegen dat ze ambities had om in dit vak terecht te komen. "Ik vond het gewoon leuk om te acteren. Ik heb een soort natuurlijkheid die ik ook kan overbrengen op televisie", zegt de actrice. Het acteerbloed stroomde al vroeg door haar aderen en maakte dat ze van jongs af aan al een 'soort actricetje' was. "Als ik met vriendinnetjes speelde die niet mee wilden gaan in mijn fantasiewereld, stuurde ik ze naar huis."

Naast haar rol in 'Oppassen!!!' speelde de 31-jarige Barlo in de serie 'Hij & Julia'. Ook presenteerde ze verschillende programma's als 'Rabo Top 40' en 'Wereldwensen'. Momenteel is Annette presentatrice van 'I feel good', een lifestyleprogramma waarin ze op zoek gaat naar de balans tussen lichaam en geest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen