Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruiloft Robert Long 'met gouden randje'

Shownieuws

Robert Long en zijn echtgenoot Kristof Rutsaert hebben hun trouwdag beleefd als een zeer bijzondere dag. "Het was een dag met een gouden randje."

Robert Long en zijn echtgenoot Kristof Rutsaert hebben hun trouwdag beleefd als een heel bijzondere dag. "Het was een dag met een gouden randje", vertelt Rutsaert tegen Novum Nieuws. Long en zijn Vlaamse manager Rutsaert zijn dinsdag in het stadhuis van Baarle-Nassau in de echt verbonden door hun goede vriend Gerard Cox.

Ook zong Cox een lied voor het net getrouwde stel Het nummer 'Weet je nog, Gent?', geschreven door de 62-jarige Long over de begintijd van zijn relatie met Rutsaert, werd door Gerard ten gehore gebracht. Kristof en Robert hebben de trouwdag als 'zeer relaxed en gezellig' ervaren. "Al onze bekenden die we erbij wilde hebben, waren er", zegt de 34-jarige Kristof.

De twee gaan binnenkort op een soort 'uitgestelde huwelijksreis' naar Italië. Het land waar Robert, wiens echte naam Bob Leverman is, ook een huis heeft. Eerder vertelde Long dat er in de praktijk niet veel voor het stel gaat veranderen. Hij behoudt zijn huis in het mediterrane land en Kristof houdt zijn huis in België. Ook hun namen zijn door de verbinding in de echt niet veranderd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen