Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice uit 'Lost' draait door bij arrestatie

Shownieuws

Michelle Rodriguez heeft in beschonken toestand aan een agent gevraagd waarom hij haar niet doodschoot. Dat meldt de Hawaïiaanse televisiezender KITV 4.

Actrice uit 'Lost' draait door bij arrestatie

Michelle Rodriguez heeft in beschonken toestand aan een agent gevraagd waarom hij haar niet doodschoot. De actrice uit 'Lost' werd begin deze maand na opnamen voor de serie op Hawaï gearresteerd wegens rijden onder invloed. De Hawaïiaanse televisiezender KITV 4 zegt de hand te hebben gelegd op het politierapport.

Behalve Rodriquez werd collega-actrice Cynthia Watros aangehouden. Ook zij reed op het eiland onder invloed. Beide actrices werden naar het politiebureau gebracht, dat zij na betaling van de borgsom mochten verlaten.

Uit het politierapport zou blijken dat de dames bloeddoorlopen ogen hadden en stonken naar alcohol. De 27-jarige Rodriguez wordt omschreven als een 'probleemkind'. De agent die haar naar het politiebureau bracht, noteerde: "Zij wilde dat ik haar zou neerschieten. Zij bleef klagen dat wij haar niet haar vrijheid konden afnemen."

Rodriguez zou zichzelf op het bureau de hele tijd op het hoofd hebben geslagen. Ook stompte zij tegen een muur, meldt KITV 4. De advocaat van de actrice wilde geen commentaar geven op de onthullingen.

Rodriguez speelt in 'Lost' de rol van politievrouw Ana Lucia. De serie wordt in Nederland uitgezonden door Net5. De actrice is al eerder opgepakt wegens te hard rijden. Toen bleek bovendien dat haar auto niet was verzekerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen