Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jet Li stopt met vechten in films

Shownieuws

De Chinese acteur Jet Li heeft gezegd dat de film 'Fearless' zijn laatste vechtfilm is. De acteur wil 'filosofisch georiënteerde familiefilms maken'.

De Chinese acteur Jet Li heeft gezegd dat de film 'Fearless' zijn laatste vechtfilm is. Volgens de Chinese krant The Youth Daily vertelde de acteur aan studenten aan de Fudan-universiteit dat hij meer 'filosofisch georiënteerde familiefilms wil maken'.

De 42-jarige Li heeft volgens eigen zeggen al langer grote interesse in spirituele zaken. "Ik realiseerde me dat het niet genoeg is om een sterk lijf te hebben, je moet een sterke ziel hebben", zegt de acteur, die verschillende keren wereldkampioen in de vechtsport werd. Jet Li verdeelt zijn tijd nu tussen vrijwilligerswerk en de showbusiness.

De acteur wil ook graag nog eens samenwerken met de Franse filmmaker Luc Besson, die 'Kiss of the dragon' schreef, één van Jets grootste successen. Behalve in 'Kiss of the dragon' speelde Li in films als 'Romeo must die' en 'Cradle 2 the grave'. Jet Li is getrouwd met de eveneens Chinese actrice Nina Li Chi en ze hebben twee kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen