Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ethan Hawke verfilmt eigen boek

Shownieuws

Acteur en regisseur Ethan Hawke gaat de 'The hottest state' regisseren. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek dat de 35-jarige acteur heeft geschreven.

Ethan Hawke gaat de 'The hottest state' regisseren. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek dat de acteur heeft geschreven. De opnamen van de boekverfilming beginnen volgende maand. De Amerikaanse actrice Michelle Williams speelt een van de hoofdrollen, meldt Production Weekly.

'The hottest state' gaat over een jonge acteur die in een bar een meisje ontmoet en verliefd op haar wordt. Ze krijgen een extreme relatie met hoogte- en dieptepunten, maar uiteindelijk verlaat het meisje de jongen. Het boek heeft goede recensies van verschillende kranten gekregen.

De 35-jarige Ethan Hawke regisseerde twee keer eerder een film, 'Chelsea walls' en 'Straight to one'. Verder was hij als acteur te zien in onder meer 'Reality bites', 'Training day' en 'Taking lives'. Hawke is getrouwd geweest met actrice Uma Thurman, met wie hij twee kinderen heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen