Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matchbox Twenty wil nieuw album opnemen

Shownieuws

Matchbox Twenty wil de studio weer in, meldt Billboard.com. De rockers, die de laatste tijd druk waren met soloprojecten, willen hun muzikale horizon verbreden.

Matchbox Twenty heeft plannen voor een nieuwe cd. De rockers, die de laatste twee jaar voornamelijk bezig waren met soloprojecten, willen hun muzikale horizon verbreden. "Het idee is met iets te komen dat niemand van ons verwacht," zegt gitarist Kyle Cook tegen Billboard.com.

De band is nog niet begonnen met schrijven van nieuw materiaal. Wel zijn er ideeën. "We moeten deze band opnieuw uitvinden," zegt Cook. "Nieuwe elementen ontdekken, maar ook onze popsound behouden."

Wanneer de band de studio in gaat, is nog niet bekend. Voorman Rob Thomas heeft op dit moment succes als soloartiest en moet in februari weer op tournee. De zanger is wel aanwezig op 31 december en 1 januari als de band twee concerten geeft in de Joint in Las Vegas.

Matchbox Twenty brak in 1996 door met het album 'Yourself or someone like you'. Sindsdien heeft de band wereldwijd miljoenen albums verkocht. Het laatste album, 'More than you think you are', stamt uit 2002.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen