Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasja Froger wordt koppelaarster

Shownieuws

Natasja Froger gaat een datingprogramma presenteren. Natasja gaat op zoek naar vrouwen voor nog thuiswonende mannen van boven de vijfentwintig jaar.

Natasja Froger gaat een datingprogramma presenteren. De echtgenote van zanger René Froger gaat op zoek naar vrouwen voor nog thuiswonende mannen van boven de vijfentwintig jaar. De mannen worden daarbij geadviseerd door hun ouders. De opnamen van 'Schoondochter gezocht' starten in januari, dan gaat Natasja portretten opnemen van zeven mannen voor wie ze een vrouw gaat zoeken.

Reinout Oerlemans, die met zijn bedrijf Eyeworks het programma produceert, heeft Natasja persoonlijk benaderd om aan het programma mee te doen. In eerste instantie geloofde Natasja het niet. "Ik kon maar aan een ding denken. Ik word opgenomen voor een verborgen cameraprogramma. Met de telefoon in mijn hand ben ik het hele huis doorgelopen, op zoek naar cameramannen en verborgen microfoontjes", vertelt Froger tegen De Telegraaf.

Op 27 januari wordt er een oproepaflevering van 'Schoondochter gezocht' uitgezonden waarin de mannen hun oproep doen. Vanaf maart is het zevendelige programma wekelijks te zien bij de Tros.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen